Uniek

Feest op maat, wij werken dromen en wensen uit tot een uniek feest

Wij hebben geen vaste formules of aanbod in onze traiteurdienst. Bij het eerste contact luisteren wij naar de wensen en verwachtingen. Aan de hand van deze informatie werken wij een voorstel op maat uit. Samen met de klant verfijnen we dit. Zo bieden we iedere klant een unieke belevenis.

Passie

Verfijnde gerechtjes met liefde en vakmanschap bereid

#ilovemyjob Bij ons niet louter een hashtag. Het zou zonde zijn dat we de mooie producten die de natuur ons aanlevert niet ten volle tot zijn recht laten komen. Koken is geen kunst, koken is een ambacht. Een ambacht zo oud als de mensheid, met gebruiken en kennis die door de jaren heen hun deugdelijkheid bewezen hebben. Ik kan nog steeds blij worden van de onbeschrijfelijke geur van een fond die twaalf uur op het fornuis staat, de geur van zuurdesembrood dat net uit de oven komt, de diepe smaak van een saus die uren ingekookt heeft,…

Puur

Seizoensgebonden pure smaken, met lokale producten bereid

We eten uit de hand van moeder natuur. Een lekker gerecht start altijd vanuit een onberispelijk basisproduct. Vandaar de keuze om enkel seizoensgebonden te koken.

Ieder seizoen biedt een waaier aan fruit, groenten en vis die bovendien dan juist op hun smaakvolst zijn. Het zou dan ook zonde zijn om groenten de halve wereld te laten rondvliegen als je achtertuin vol staat van lekkere seizoensgroenten.

info@nourriture-noble.be
0474 30 19 00
Bruggestraat 237
8930 menen